# Łukasz Bartosiewicz reprezentujący Akurat, czyli popularnego Kurczaka z Dolnej opowiada o historii, tajnikach i legendzie kurczaka z rożna
--------
55:11
--------
55:11
BRUT, czyli Hala Koszyki się zmienia.
# Jan Kilański, szef kuchni nowego miejsca stworzonego przez twórców m.in. Ale Wino, opowiada, czym jest BRUT
--------
1:00:09
--------
1:00:09
Czy można mięso z rożna? Rotisserie Bisto i Mięsny Deli
# Mateusz Wichrowski, Piotr Szczęsny i Grzegorz Kwapniewski odwiedzają Marcina Kuca, by opowiedzieć o nowej inicjatywie osób powiązanych z Mięsny Deli. - Rotisserie Bistro na Wilanowie
--------
52:35
--------
52:35
Koński Ząb Taco
# Nowa inicjatywa Pawła Fabisia, znanego z Mąki i Wody oraz Kwadratowego Psa. Tym razem, wraz z jego przyjacielem Benem Millerem, robią taco. Ale nie jest to zwykłe taco!
Rozmawiamy, próbujemy, gotujemy na antenie... To z pewnością najsmaczniejszy program w eterze! Zaprasza Marcin Kuc - w poniedziałki o 20 w Radiu Kampus na 97,1 FM w Warszawie i na www.radiokampus.fm na całym świecie!