Tajski street food, nie polsko - tajski | AHAAN STREET
# Bartosz Borowski, założyciel legendarnej restauracji AHAAN z prawdziwym tajskim jedzeniem, opowiada o nowym lokalu zlokalizowanym na Mordorze - AHAAN STREET
--------
59:16
Ludzik z masła, chrupiące świerszcze i konstrukcje z roślin na stole - AMAM Klub Kolacyjny
# Anita Rudnicka i Maja Padzik prowadzą klub kolacyjny AMAM. Ich eventy to nie tylko pyszne jedzenie, ale także wystrój i nastrój.
--------
51:22
PODCASTEX i rozmowa o tostach z lat 90. i 00.
# Bartosz Przybyszewski i Mateusz Witkowski, autorzy PODCASTEXU rozmawiają z Marcinem Kucem o jedzeniu w latach 90. i 00.
--------
47:38
Marcin Tytus Grabski o Łaskawości Tytusa, Winem Powiśle i Asfalt Records
--------
50:12
Kebab, Souvlaki, Burger oraz lokal z kuchnią 24H i jeden człowiek, który to spina - Grzegorz Comberski
Kebab, Souvlaki, Burger i lokal z kuchnią 24H i jeden człowiek, który to spina - Grzegorz Comberski opowiada o Klass Gemuse Kebab, Griik, Patrick's i Lulu
This podcast is powered by Pinecast.
Rozmawiamy, próbujemy, gotujemy na antenie... To z pewnością najsmaczniejszy program w eterze! Zaprasza Marcin Kuc - w poniedziałki o 20 w Radiu Kampus na 97,1 FM w Warszawie i na www.radiokampus.fm na całym świecie!