Radio Logo
Słuchaj {param} w aplikacji
Słuchaj RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut w aplikacji
Zapisz stacje
Sleep timer
Zapisz stacje
Sleep timer
Strona startowaPodcastyMuzyka
RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut

RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut

Podcast RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut
Podcast RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut

RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut


Dostępne odcinki

5 z 96
  • L'INTÉGRALE - Bruce Springsteen, Amyl & The Sniffers, Kate Bush dans RTL2 Pop Rock Station (09/01/22)
    Bruce Springsteen & The E Street Band : Thunder Road ("live Madison 1979") La reprise, l'original : Circle of Mud : Stayin' Alive Bee Gees : Stayin' Alive Bruno Mars Anderson Paak Silk Sonic : Smokin' Out The Windows (nouveauté) Joan Armatrading : Love and Affection AC/DC : Thunderstruck Mastodon : Teardrinker (nouveauté) Boston : Don't Look Back Frost* : Day And Age (edit) Michael Jackson : Earth Song Curtis Harding : Where's The Love (nouveauté) The Dramatics : Get Up And Get Down Kate Bush : This Woman's Work La reprise l'original Dave Gahan & Soul Savers : Lilac Wine Nina Simone : Lilac Wine French For Rabbits : Nothing In My Hands (nouveauté) Elton John : Tiny Dancer Motörhead : Stay Clean Kills Birds : Wallowing (nouveauté) Foo Fighters : Monkey Wrench Amyl & The Sniffers : Guided By Angels (nouveauté) Courtney Barnett : Pedestrian At Best Hole : Celibrity Skin Peter Gabriel : Signal To Noise ("Gangs of New York") Placebo : Surrounded By Spies (nouveauté)
  • L'INTÉGRALE - The Verve, Stereophonics, Green Day dans RTL2 Pop Rock Station (02/01/22)
    The Verve : Lucky Man La reprise, l'original We Are KING : Space Oddity David Bowie : Space oddity Stereophonics : Da Ya Feel My Love? (nouveauté) Radiohead : Everything In Its Right Place Suede : She's In Fashion Nation Of Language : Wounds Of Love (nouveauté) Nits : In The Dutch Mountains The War On Drugs : Occasional Rain (nouveauté) Lloyd Cole & The Commotions : Forest Fire Billy Paul : Me and Mrs Jones Bruno Mars, Anderson Paak & Silk Sonic : Smokin Out The Window (nouveauté) Al Green : Let's Stay Together (studio) Green Day : Boulevard Of Broken Dreams La reprise l'original The Sundays : Wild Horses The Rolling Stones : Wild Horses Spoon : The Hardest Cut (nouveauté) Bad Company : Bad Company (remastered version) Marillion : That Time Of The Night (The Short Straw) Leprous : Nightime Disguise (nouveauté) Anathema : Untouchable part.1 (studio) Dire Straits : Telegraph Road
  • L'INTÉGRALE - Oasis, Placebo, Tears For Fears dans RTL2 Pop Rock Station (26/12/21)
    Oasis : Champagne Supernova La reprise, l'original Rickie Lee Jones : Rebel, Rebel David Bowie : Rebel, Rebel Axel Bauer : C'est malin (nouveauté) Billy F. Gibbons : Jingle Bell Blues Circle Of Mud : Native Man (nouveauté) Zac Brown : Stubborn Pride (feat Marcus King) Lynyrd Skynyrd : Simple Man Eric Clapton : Lay Down Sally Spoon : The Hardest Cut (nouveauté) ZZ Top : Give It Up JJ Cale : After Midnight Tears For Fears : Head Over Heels La reprise l'original My Brightest Diamond : Lucky Radiohead : Lucky Placebo : Surrounded By Spies (nouveauté) She Wants Revenge : Out Of Control Steve Miller Band : Fly Like An Eagle Mick Strauss : Cryin' Mobile Pink Floyd : Sorrow (remix 2019) French for Rabbits : The Outsider (nouveauté) Waterboys : This Is The Sea Beirut : So Slowly (nouveauté) BellX 1 : Just Like Mr. Ben
  • L'INTÉGRALE - ZZ TOP, Bon Iver, Pink Floyd dans RTL2 Pop Rock Station (19/12/21)
    ZZ TOP : Rough Boy La reprise, l'original Mark Kozelek : If You Want Blood AC/DC : If You Want Blood Softcult : BWBB (nouveauté) Juliette Lewis : Noche Sin Fin Patti Smith : Frederick Depeche Mode : Walking in My Shoes (ambient whale mix) Nation Of Language : Wounds Of Love (nouveauté) M83 : Oblivion Trentemoller : In The Gloaming (nouveauté) Massive Attack : Blue Lines Sex Pistols : Anarchy In The U.K. Kills Birds : Rabbits (nouveauté) The Undertones : Teenage Kicks Smoking Pistols : Glass Of Patience (nouveauté) Pink Floyd : Sheep La reprise l'original Someone : Blowin' In The Wind Bob Dylan : Blowin' In The Wind Bon Iver : Beth/Rest Air Studios (nouveauté) Fleetwood Mac : I'm So Afraid (Live) Mastodon : Teardrinker (nouveauté) Whitesnake : Ain't No Love In The Heart of The City (live In The Heart of The City) Simon & Garfunkel : Scarborough Fair/Canticle Holly Humberstone : Friendly Fire (nouveauté) Rickie Lee Jones : For No One
  • L'INTÉGRALE - U2, Softcult, Pink Floyd dans RTL2 Pop Rock Station (12/12/21)
    U2 : Bad La reprise, l'original Over The Rhine : Ruby Tuesday The Rolling Stones : Ruby Tuesday Softcult : BWBB (nouveauté) Garbage : Vow Human League : Don't You Want Me (remaster 2012) Trentemoller : In The Gloaming (nouveauté) Cocteau Twins : Heaven Or Las Vegas Nation Of Language : Wounds Of Love Propaganda : Dream Within A Dream Genesis : Mama Mastodon : Sickle and Peace (nouveauté) Pink Floyd : Sorrow (2019 remix) La reprise l'original Def Leppard : Rebel Rebel David Bowie : Rebel Rebel Three Moons Ago : How Do You Feel (nouveauté) Rory Gallagher : Calling (remaster 2012) Bon Iver : Beth/Rest Sol Seppy : Enter One (yondu remix) Archive : Shouting Within (nouveauté) Public Service Broadcasting : Sputnik (petar dundov remix) The Buggles : Living In The Plastic Age Godley Creme : Sandwiches Of You New Music : While You Wait

O RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut

Strona internetowa stacji

Słuchaj RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut, RMF FM i wielu innych stacji z całego świata za pomocą aplikacji

RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut

RTL2 - Pop-Rock Station by Zégut

Pobierz teraz za darmo i słuchaj radia podcastów z łatwością.

Google Play StoreApp Store

Stacje w grupie


Ze względu na ograniczenia przeglądarki nie można bezpośrednio odtwarzać tej stacji na naszej stronie internetowej.

Możesz jednak odtworzyć stację tutaj w naszym Popup-Player.